PAPNA.ir ...

کاتال تلگرام

سردخانه 6 هزار تنی و خط بسته‌بندی 8 هزار تنی خرما به بهره برداری رسید

کاربری 21 ارديبهشت 1392 1088 کلیک ها

سردخانه 6 هزار تنی و خط بسته‌بندی 8 هزار تنی خرما با سرمایه‌گذاری ۹۱ میلیارد ریالی سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران در مجتمع بافت بلوچ سیستان و بلوچستان به بهره برداري رسيد.

فناوری نانو در بسته بندی و سلامت مواد غذایی

کاربری 21 ارديبهشت 1392 917 کلیک ها

برگزاری همایش هایی با موضوع فناوری نانو، راه اندازی کنسرسیوم هایی برای مواد غذایی بهتر و سالم تر، همچنین بالا بردن آگاهی مردم از طریق رسانه ها، مؤید تأثیرگذاری فناوری نانو بر صنایع غذایی است. انواع کاربردهای نانو در این زمینه شامل بسته بندی های هوشمند، مواد نگهدارنده و مواد خوراکی تعاملی (interactive) است، که به مصرف کنندگان اجازه می دهد موادغذایی را با توجه به ذائقه و نیازغذایی مورد نظرشان تغییر دهند.

صادرات کیسه های پلاستیکی غیر قابل تجزیه به پاکستان ممنوع شد

کاربری 21 ارديبهشت 1392 442 کلیک ها

تولید، واردات، فروش و مصرف پلاستیک های غیر قابل تجزیه ممنوع می باشد. این ممنوعیت شامل تمامی کیسه های پلاستیکی معمولی و دیگر پلاستیک هایی است که مطابق پلاستیک های زیست تخریب پذیر نباشد و باید مورد تایید سازمان محیط زیست پاکستان PAK- EPA  باشد.

ارزش افزوده قابل توجه محصولات تولیدی با بسته بندی مناسب در بازارهای فروش

کاربری 21 فروردين 1392 497 کلیک ها

رئیس سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی گفت: مهم ترین هدفی که در بسته بندی محصولات غذایی مدنظر است، افزایش طول عمرنگهداری محصول بوده و جذاب نمودن ظاهر بسته و بازار پسند کردن آن نیزاهمیت زیادی دارد.

اخبار بسته بندی در فروردین 90و91

کاربری 13 فروردين 1392 371 کلیک ها

مروری براخبار بخش بسته بندی ، آژانس خبری چاپ و بسته بندی ایران در سال 1390و91 ، امیدواریم که این یادآوری ها به اذهان جامعه چاپ و بسته بندی کشور کمک نماید تا برخی با استفاده از ابزار ؛ اخبار را به نفع خود و تشکل مد نظر تغییر ندهند.

کاهش ضایعات میوه با استفاده از فناوری نانو در بسته بندی

کاربری 13 اسفند 1391 513 کلیک ها

عضو هیئت علمی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران با بیان اینکه استفاده از فناوری نانو بهترین روش برای بسته بندی و کاهش ضایعات میوه است، گفت: تحقیقات مناسبی درباره روش نانو توسط پژوهشگران بخش کشاورزی انجام شده که به کارگیری این روش سلامت محصول و امنیت غذایی را به دنبال دارد.