استانداری سازی واحدهای فرآوری و بسته بندی خرما ضروری است
مدیرکل استاندارد و تحقیقات صنعتی استان بوشهرگفت: تولید افزون بر 175هزارتن خرما در استان بوشهر این استان را به قطب تولید خرما در کشور تبدیل کرده است ، ضرورت استانداری سازی واحدهای فرآوری و بسته بندی خرما دوچندان است.
مدیرکل استاندارد و تحقیقات صنعتی استان بوشهرگفت: تولید افزون بر 175هزارتن خرما در استان بوشهر این استان را به قطب تولید خرما در کشور تبدیل کرده است ، ضرورت استانداری سازی واحدهای فرآوری و بسته بندی خرما دوچندان است.
به گزارش آژانس خبری چاپ و بسته بندی ایران ،محمدرحیم بهرهمند در نشست هم اندیشی فعالان صنعت خرما اظهار داشت: از صادرات 14 هزار تن خرمای استان بوشهر در سال گذشته بیش از 13 هزار و958تن آن توسط واحدهای صنایع تبدیلی، بستهبندی و به خارج از کشور صادر شده است.
وی با تاکید براین نکته که استانداردسازی صنایع فرآوری و بسته بندی خرما نقش ویژه ای در توسعه صادرات این محصول دارد افزود: خرمای استان بوشهر از مرغوب ترین خرمای کشور است با توجه به کیفیت بالای این خرما ضرورت دارد بسته بندی و فرآوری آن بصورت استاندارد صورت گیرد تا جایگاه اصلی این محصول در بازارهای داخلی و خارجی روشن شود.
مدیرکل استاندارد و تحقیقات صنعتی استان بوشهرگفت :با توجه به اجرایی شدن فاز اول طرح تجا (توسعه جامع استانداردها) و اجباری شدن استاندارد خرما بر آن شدیم تا با ترتیب این نشست، مسایل و مشکلات واحدهای تولیدی را بررسی و موانع پیش رو را مورد ارزیابی و برطرف کنیم.
بهرهمند نشست انجمن خرمای بوشهر و تدوینکنندگان استاندارد خرما به منظور پیشنهاد تجدیدنظر در استانداردهای ملی، تشکیل کارگروه صنایع غذایی و ایجاد تورهای بازدید از واحدهای صنعتی استانهای دیگررا از مهمترین مصوبات این نشست اعلام کرد.
وی در پایان عنوان کرد: در این نشست، شرایط احراز واحدهای تولیدی به منظور دریافت پروانه کاربرد علامت استاندارد مطرح شد و مورد بررسی قرار گرفت