PAPNA.ir ...

کاتال تلگرام

ساخت نخستین خانه جهان با چاپگر سه بعدی

اگرچه فناوری نسبتا جدید چاپ سه بعدی تاکنون برای ساخت اجسام مختلفی از یک لباس نایلونی تا یک سلاح گرم مورد استفاده قرار گرفته اما یک شرکت هلندی درحال تلاش برای ساخت نخستین جهان با فناوری چاپ سه بعدی است.

اگرچه فناوری نسبتا جدید چاپ سه بعدی تاکنون برای ساخت اجسام مختلفی از یک لباس نایلونی تا یک سلاح گرم مورد استفاده قرار گرفته اما یک شرکت هلندی درحال تلاش برای ساخت نخستین جهان با فناوری چاپ سه بعدی است.

به گزارش  آژانس خبری چاپ و بسته بندی ایران ، مهندسان شرکت معماری DUS در آمستردام هلند با استفاه از چاپگر سه بعدی شش متری که به آن کامرمیکر ( به معنای خانه ساز در زبان هلندی) گفته می شود در نظر دارند اجزاء این خانه را با استفاده از مواد پلاستیکی چاپ کنند.

هر کدام از بخشهای این خانه، پیش از چاپ اندازه نهایی، در مقیاس کوچکتر چاپ شده است.

درحال حاضر این چاپگر سه بعدی در پارک معماران هلندی قرار دارد و عموم مردم می توانند از آن دیدن کنند. فرآیند تولید نخستین خانه ساخته شده با استفاده از فناوری چاپ سه بعدی آغاز شده است و سازندگان قصد دارند که کل نمای این خانه که در مقابل رودخانه قرار دارد و همچنین لابی داخلی ساختمان را تاپایان سال جاری میلادی بسازند.

سازندگان در مراحل بعدی آشپزخانه ساخته شده با چاپ سه بعدی، اتاق مطالعه، انبار و اتاق مهمان را به این ساختمان اضافه می کنند.

این خانه در مجاورت کانال آمستردام در شمال این شهر بنا می شود و به عنوان نمایشگاه و مرکز تحقیقات فناوری چاپ سه بعدی مورد استفاده قرار می گیرد.

شرکت معماری DUS به ساخت معماریهای موقتی خود شناخته شده و اعلام کرده است که ساختار این خانه در معرض تغییر است و همگام با پیشرفت فناوری سه بعدی ساختار این خانه نیز تغییر می کند.

این درحالی است که هنوز مشخص نشده است که آیا این خانه به عنوان یکی از ملحقات دائمی به فضای شهری آمستردام محسوب می شود یا خیر، اما در مراحل کنونی انتظار می رود که این ساختمان به مدت سه سال در همین نقطه باقی بماند.

یک شرکت دیگر در آمستردام نیز طرحهای خود را برای ساخت یک خانه چاپی اعلام کرده است. این خانه چاپی توسط شرکت معماری یونیورسال طراحی شده و شکل آن شبیه نوار موبیوس است، این شکل موجب می شود که این خانه به صورت یکسره توسط چاپگر ساخته شود.

نوار موبیوس نواری است که دو لبه آن بر هم قرار گرفته و حلقه ‌ای را بوجود می‌آورد. البته باید یک لبه انتهایی قبل از اتصال به لبه دیگر نیم دور چرخانده شود. می‌ توان بین هر دو نقطه از سطح این نوار، بدون قطع کردن لبه آن، خط ممتدی کشید. بنابراین نوار موبیوس فقط یک سطح و فقط یک لبه دارد.

این خانه به وسیله چاپگر سه بعدی به نام " D-Shape" که حتی از چاپگر شش متری کامرمیکر بزرگتر است، ساخته خواهد شد.
 

 

اشتراک گذاری مطلب در شبکه های اجتماعی

نوشتن دیدگاه