PAPNA.ir ...

کاتال تلگرام

داستان تداخل ادامه دارد:چاپخانه داران در سفر صحافان دست بردند!

سیستم" مخالفت را نابود کن حتی اگر حق با اوست" چندی است که با ترفندهای جدید کلید خورده و در فضای مجازی برخی سربازان و گوش بفرمانان، طلایه داری سپاه هجوم بر صدای مخالف را عهده دار شده اند.

سیستم" مخالفت را نابود کن حتی اگر حق با اوست" چندی است که با ترفندهای جدید کلید خورده و در فضای مجازی برخی سربازان و گوش بفرمانان، طلایه داری سپاه هجوم بر صدای مخالف را عهده دار شده اند.

 

 شب گذشته در فضای مجازی خبر از مخالف رییس اتحادیه لیتوگراف تهران با توافقات برای حل موضوع تداخل صنفی مطرح شد و در این راستا موافقت رییس اتحادیه صحاف را نیز برای پایان این ماجرا اعلام نمودند!

 

و در ادامه این سرباز گفت که غفاری رهبر رییس اتحادیه صحاف بدلیل دوستی و مودت زیاد به رییس اتحادیه لیتوگراف دست به مخالفت زد! از این رو با رییس اتحادیه صحاف برای صحت ماجرا به گفتگو نشستیم.

 

جلیل غفاری رهبر رییس اتحادیه صحاف تهران گفت: کدام عقل سلیمی می گوید که رفاقت بر حق الناس مقدم است؟ من قبل از هر چیزی مسئول صنفی هستم که هزاران نفر هنرمند در نقش کارگر و کارمند چرخ نهایی تولید در صنعت چاپ را می گردانند، چگونه می توانم از حق قانونی آنها دفاع نکنم؟ چگونه رای و حق اعضای صنف را به رفاقت ترجیح دهم؟!

 

وی افزود: من در همان جلسه جمله ای بکار بردم که اگر شنودگان دقت می کردند متوجه عمق ماجرا می شدند. من در جمع گفتم: چاپخانه داران دست در سفره صحافان برده اند، حال چگونه است که می گویند من موافق رفع تداخل بوده ام؟

 

متاسفانه برخی در پی سوء استفاده کردند هستند و بجای همدلی و همفکری برای حل این موضوع نا آگاهانه بدنبال مقصر می گردند، سوال اینجاست که کدام اتحادیه و کدام افراد از ابتدا موضوع تداخل صنفی را به بازی گرفتند و از بالا به پایین نگاه کردند و پیدا و پنهان افاظی بدور از شان بکار بردند؟ چرا اکنون اصل ماجرا را از اهالی صنف خود پنهان می کنند و در پی رفع تقصیر از خود هستند؟

 

رییس اتحادی صحاف تهران با اشاره به اعتراض و تداخل صنفی در بخش دیگری از رسته های اتحادیه صحاف گفت:  در حال حاضر رسته جعبه سازی بسیار متضرر شده و اکثرا چاپخانه داران موضوع تداخل صنفی را در این بخش رعایت نکرده اند، در همین راستا اعضای این رسته به اتحادیه معترض شدند و خواهان بررسی هرچه بیشتر ماجرا هستند.

 

غفاری رهبر در پایان افزود: متاسفانه در حال حاضر چاپخانه هایی شناسایی شده اند که با رسته چاپخانه کمتر از 20درصد فضا به چاپ اختصاص یافته و بیش از 80 درصد به بخش صحافی به راستی در این وضعیت اقتصادی حاکم چه تعریفی باید به اعضای اتحادیه صحاف برای این رفتار چاپخانه داران ارایه کرد؟

 

ما در پی رفع موضوع تداخل و احقاق حقوق اعضای اتحادیه صحاف فعال هستیم. امیدوارم با بررسی موضوعات مسئله ادغام اتحادیه ها هرچه سریع تر در دستور کار قرار گیرد تا علاوه بر رفع این دست از موانع اتحادیه بزرگ و قوی برای صنعت چاپ در تهران برپا شود.

 

مصاحبه با حضار جلسه پیرامون صحت و سقم موضوعات ادامه دارد...

اشتراک گذاری مطلب در شبکه های اجتماعی

نظر خود را بیان کنید