PAPNA.ir ...

کاتال تلگرام

کتاب اصول برچسب گذاری (لیبل)مواد غذایی منتشر شد

 این کتاب با تدوبن و گردآوری دکتر ناصر صداقت و مهندس الهام زایر زاده بهمراه مهندس مرضیه معین فرد تکمیل شده است و در آستانه برگزاری سومین نمایشگاه چاپ و بسته بندی مشهد در شهرک فناوری صنایع غذایی و بیوتکنولوژی شمالشرق کشور رونمایی و در اختیار علاقه مندان قرار گرفت.

 این کتاب با تدوبن و گردآوری دکتر ناصر صداقت و مهندس الهام زایر زاده بهمراه مهندس مرضیه معین فرد تکمیل شده است و در آستانه برگزاری سومین نمایشگاه چاپ و بسته بندی مشهد در شهرک فناوری صنایع غذایی و بیوتکنولوژی شمالشرق کشور رونمایی و در اختیار علاقه مندان قرار گرفت.

به گزراش آژانس خبری چاپ و بسته بندی ایران،  کتاب اصول برچسب گذاری مواد غذایی (Fundamentsals of Food Labeling)  کاربردها چندگانه برچسب گذاری فراورده های غذایی ،استانداردهای ملی و بین المللی و نحوه اجرای سیاست های صحیح برچسب گذاری را در جهت استفاده هرچه موفق تر این مهم تشریح می کند و امید است آشنایی و به کارگیری اصول صحیح برچسب گذاری (لیبلینگ) موجب ارتقا جایگاه فراورده های غذایی کشور در سطح بازارهای خارجی گردد.

این کتاب مرکز پژوهشی کلینیک تخصصی بسته بندی مواد غذایی ایران در 328 صفحه تهیه شده  و بوسیله موسسه چاپ و  انتشارات دانشگاه فردوسی مشهدمنتشر شده است.

اشتراک گذاری مطلب در شبکه های اجتماعی

نوشتن دیدگاه