PAPNA.ir ...

کاتال تلگرام

استفاده سریع و دقیق از فرصت صادراتی با کمک چاپ و بسته بندی

امارات متحده عربی همزمان با ایران به استقبال واکسن کرونای سینوفارم چین رفتند و بر این اساس آزمایش مراحل بالینی را آغاز نمودند. اما طی چند روز گذشته برخی از رسانه ها خبر از توزیع واکسن حیات واکس در مراکز تزریق واکسن ایران دادند، به عبارتی برنده مسابقه تولید واکسن در منطقه امارات شد!( و عزیزان زیادی در این سوء مدیریتها از کنار ما به دیار باقی پر کشیدند)

آژانس خبری چاپ و بسته بندی ایران؛ اما در حوزه چاپ و بسته بندی نیز ضربه فنی تری با واگذاری بازار صادراتی خوردیم.
بنابراین گروه ۴۲ (Group۴۲) شرکت دارویی جلفارِ امارات تولید حیات-واکس از آوریل گذشته در خط تولیدی با ظرفیت دو میلیون دُز در ماه که متعلق به شرکت جولفار و در راس الخیمه مستقر است، آغاز کرده همچنین کارخانه جدیدی تا پایان سال جاری میلادی در شهر صنعتی خلیفه واقع در ابوظبی وارد فاز عملیاتی خواهد شد.
کارخانه جدید دارای سه خط پُر کردن و پنج خط بسته‌بندی تمام اتوماتیک ویال‌های واکسن خواهد بود و ظرفیت تولید سالانه آن به ۲۰۰ میلیون دُز می‌رسد.
از سوی واکسن حیات-واکس یا همان سینوفارم هر چند متکی به فناوری سنتی و قدیمی تولید واکسن بر پایه ویروس غیرفعال یا ضعیف شده است ولی امکان نگهداری و انتقال آن در دمای معمولی یخچال، آن را در کنار آکسفورد-آسترازنکا به یکی از نامزدهای اصلی خرید کشورهای فقیر و در حال توسعه بدل کرده و این یعنی بازار بسیار بزرگ و بکر صادراتی برای صنعت چاپ و بسته بندی ایران که متاسفانه از دست رفت.
نکته مهم و پنهان ماجرا افزایش توان صنعت چاپ و بسته بندی در امارات متحده است. با توجه به میزان سفارشات و شاید تولید فرآورده های دیگر از این دست صنایع چاپ و بسته بندی که در حلقه های میانی قرار دارند بسیار قدرتمند و به روز تر خواهند شد.
در حال حاضر با کاهش ارزش ریال امکان بروزرسانی ، تجهیز و نوسازی ناوگان چاپ و بسته بندی ایران شدیداً با مشکل روبروست و این درحالی است که رقبای مانند امارات بروزتر و بروز می شوند و بازارهای صادراتی را یکی پس از دیگری تسخیر میکنند.
به راستی توسعه صادرات و پایداری در آن نیازمند یک فرهنگ و سیاست دقیق صادراتی است.

اشتراک گذاری مطلب در شبکه های اجتماعی

نوشتن دیدگاه