PAPNA.ir ...

کاتال تلگرام

عدم بسته بندی مناسب میوه وسبزی، عامل خسارات تا50 درصدی به محصول

مدیرباغبانی سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی گفت: خسارت هاي بعد از برداشت ميوه ها و سبزي ها، قبل از رسیدن به دست مصرف کننده،بین 20 تا 50درصد در نوسان می باشد.

مدیرباغبانی سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی گفت: خسارت هاي بعد از برداشت ميوه ها و سبزي ها، قبل از رسیدن به دست مصرف کننده،بین 20 تا 50درصد در نوسان می باشد.



 به گزارش آژانس خبری چاپ و بسته بندی ایران، اسکندری با بیان این مطلب گفت: میوه زردآلو به دلیل داشتن شدت تنفسی زیاد و سرعت فرآیند رسیدگی، عمر انباری کوتاهی داشته و بایستی در زمان کوتاهی پس از برداشت، به بازار عرضه شود و بسته بندی مناسب این محصول،ارزش اقتصادی آن را به صورت قابل توجهی افزایش ودرآمد بهره برداران را ارتقا می بخشد.



 وی با بیان اینکه نگهداري میوه و سبزي درشرايط معمولی، موجب خشكی سريع آنها شده ودر نهايت پژمردگي را به دنبال خواهد داشت افزود: هدف اصلي بسته بندي ميوه ها وسبزي ها، حفاظت محتويات درون بسته در طول زمان ذخيره سازي، حمل و توزيع در برابر فساد داخلي بوده كه علت اصلی تخریب بافت محصولات، دلایل فيزيكي، شيميايي بيولوژيكي است.


مدیرباغبانی سازمان جهادکشاورزی استان ادامه داد: امروزه مواد بسته بندي فراواني در بازار وجود دارد كه هر كدام با ويژگي هاي خاصي طراحي وانتخاب درست بسته بندي، نه تنها به دانش فيزيكي، شيميايي و ويژگي هاي ميكروبيولوژيكي ميوه ها و سبزي ها، بستگي دارد، بلكه به خصوصيات كاربردي مواد بسته بندي قابل دسترس براي محصول خاص، يا فن‌آوري حفاظتي نیز وابسته بوده و بسته بندي هابايد امكان سردسازي سريع محتويات را داشته، همچنين نفوذپذيري پوشش های بسته بندی نسبت به گازها، از اهميت به سزايي برخوردار است.

اشتراک گذاری مطلب در شبکه های اجتماعی

نوشتن دیدگاه