PAPNA.ir ...

کاتال تلگرام

واکاوی روند واگذاری شرکت کاغذ پارس

شرکت سرمایه‌گذاری آتیه دماوند نکاتی را درباره روند واگذاری «شرکت کاغذ پارس» بازگو کرد.

شرکت سرمایه‌گذاری آتیه دماوند نکاتی را درباره روند واگذاری «شرکت کاغذ پارس» بازگو کرد.

به گزارش آژانس خبری چاپ و بسته بندی ایران ، خبری با عنوان «واگذاری عجولانه شرکت کاغذ پارس هفت‌تپه متوقف شود» به نقل از نماینده مردم شوش در مجلس شورای اسلامی در تاریخ 23 مردادماه بر روی خبرگزاری فارس حوزه خوزستان قرار گرفت که در آن سید راضی نوری نماینده مردم شوش با انتقاد شدید از نحوه واگذاری شرکت کاغذ پارس هفت‌تپه به بخش خصوصی اعلام کرده بود این نوع واگذاری نه تنها نمی‌تواند گرهی از مشکلات این شرکت باز کند بلکه می‌تواند بحران بیکاری جدیدی را نیز ایجاد کند.



نوری در این گفت‌و گو با بیان اینکه درحال حاضر این شرکت دارای دارایی‌های منقول و غیرمنقول زیادی از جمله 130 هکتار زمین، 570 واحد منزل مسکونی و داشتن سه خط تولید کاغذ چاپ و تحریر و یک خط تولید کاغذ فلوتینگ است قیمت پایه مورد ارزیابی این شرکت به ارزش 14 میلیارد ریال را با وجود این دارایی‌ها تامل برانگیز خوانده و خواستار ارزش‌گذاری مجدد شرکت کاغذ پارس برای جلوگیری از حیف و میل شدن ثروت ملی شد.

در این راستا روابط عمومی شرکت سرمایه‌گذاری آتیه دماوند با ارسال نمابری به سرپرستی خبرگزاری فارس خوزستان نکاتی پیرامون روند واگذاری این شرکت ارائه کرده است.



براین اساس، مطابق بندالف ماده 111 قانون پنج ساله سوم توسعه عمرانی کشور، تمهید امر خصوصی‌سازی و خروج از بنگاه‌داری و واگذاری شرکت‌های دولتی به بخش خصوصی و تعاونی از جمله وظایف محوله به دستگاه‌های اجرایی مربوط است.



بانک صنعت و معدن در راستای تکلیف قانونی مبنی بر واگذاری کلیه سهام خود در شرکت‌ها، شرکت سرمایه‌گذاری آتیه دماوند را در سال 1381 تاسیس کرد تا به انجام این مهم همت گمارد.



از این روی مدیریت، اصلاح ساختار و در مرحله بعد واگذاری شرکت‌های تفویض اختیار شده از سوی بانک مذکور، از جمله وظایف این شرکت به شمار می‌رود.



شرکت سرمایه‌گذاری آتیه دماوند باتوجه به ماموریت فوق و نیز اجرای بند 37قانون بودجه سال‌جاری، درخصوص واگذاری شرکت کاغذ پارس روش‌های ذیل را در پیش گرفت:



1) دعوت به همکاری از هیئت کارشناسان رسمی دادگستری در زمینه‌های تخصصی قیمت‌گذاری ملک و ابنیه، تاسیسات، ماشین‌آلات و قطعات یدکی، مالی و حسابداری و نیز سهام تا مبنای ارزیابی به شکل قانونی تعیین شود.



2)بدیهی است در هنگام واگذاری سهام به موجب قانون تجارت مسئولیت همه تعهدات شرکت اعم از دارایی‌ها و بدهی‌ها به خریدار منتقل می‌شود.

بنابراین خریدار صرفاً مالک دارایی‌های شرکت نخواهد بود.



3) حفظ اشتغال مولد، تداوم تولید و نیز توسعه پایدار دغدغه اصلی این شرکت در روند واگذاری است، از این روی تدقیق کافی در شناسایی خریداران مورد توجه جدی است.


ارزیابی قیمت سهام شرکت در مدت زمانه هشت ماه خود گواه اهمیت و حساسیت امر واگذاری از سوی این شرکت است.



4) شرکت سرمایه‌گذاری آتیه دماوند آمادگی دارد به‌منظور شفاف‌سازی نسبت به تبیین مسائل، ارائه گزارش و اسناد و مدارک لازم به هر مرجع دارای صلاحیت اقدام کند.



5) در انجام امور واگذاری که شرایط و لوازم قانونی خاص را می‌طلبد، اطلاع‌رسانی عام و مخاطب قراردادن اشخاص اعم از حقیقی و حقوقی که توان لازم در ابعاد مدیریتی و مالی را در به ثمررساندن این مهم دارا باشند از الفبای کار به شمار می‌رود.



همچنین نماینده مجلس که در جریان امور واگذاری شرکت صنایع کاغذ پارس قرار داشته‌اند در گذشته نسبت به معرفی خریدار نیز اقدام کرده که جای بسی تشکر دارد.

اشتراک گذاری مطلب در شبکه های اجتماعی

نوشتن دیدگاه