PAPNA.ir ...

کاتال تلگرام

تدوین نظام ارزیابی، ساماندهی و رتبه‌بندی پیشکسوتان صنعت چاپ

دبیر انجمن پیشکسوتان صنعت چاپ از تدوین نظام ارزیابی پیشکسوتان صنعت چاپ با تبیین شاخص‌ها، معیارها و تدوین پیش‌نویس آیین‌نامه اجرایی خبر داد و گفت: تدوین نظام ارزیابی پیشکسوتان صنعت چاپ با حدود 100 ساعت کار کارشناسی به پایان رسید.

دبیر انجمن پیشکسوتان صنعت چاپ از تدوین نظام ارزیابی پیشکسوتان صنعت چاپ با تبیین شاخص‌ها، معیارها و تدوین پیش‌نویس آیین‌نامه اجرایی خبر داد و گفت: تدوین نظام ارزیابی پیشکسوتان صنعت چاپ با حدود 100 ساعت کار کارشناسی به پایان رسید.


ایرج گلشنی، دبیر انجمن پیشکسوتان صنعت چاپ با بیان این خبر به خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، گفت: بعد از گذشت 200 سال از ورود صنعت چاپ به ایران توانستیم طرح شناسایی، ساماندهی و رتبه‌بندی پیشکسوتان صنعت چاپ را ارایه  و برای اجرای آن برنامه‌ریزی کنیم.



وی همچنین اظهار کرد: این نظام که شامل آیین‌نامه، شاخص‌ها و معیارهاست در قالب یک جزوه با حدود ۴۵ صفحه آماده شده است تا در نخستین فرصت برای بررسی اولیه به کمیته تشخیص تحویل داده شود.



دبیر انجمن پیشکسوتان صنعت چاپ گفت: بر اساس پیش‌بینی‌ها اگر نظام تدوین شده به تصویب کمیته تشخیص برسد برای طی مراحل تصویب بعدی به مدیر عامل انجمن پیشکسوتان ارایه و در هیات مدیره مطرح می‌شود و در صورت پشت سر گذاشتن مرحله تصویب هیات مدیره، بررسی و تصویب نهایی در کمیته‌ای متشکل از مسوولان انجمن پیشکسوتان و دفتر امور چاپ انجام خواهد شد.


وی اشاره‌ای به شاخص‌ها و معیارهای نظام ارزیابی پیشکسوتان صنعت چاپ نکرد و آن را به نظر کمیته تشخیص واگذار کرد و گفت: پاسخ به این پرسش را در حیطه اختیارات خود نمی‌دانم و اکنون من هم به عنوان یکی از اعضای کارگروه در این حد می‌توانم بگویم که پکیج کاملی آماده است هر چند دور از نقص نیست اما مانند منزلی است که می‌توان به آن اسباب‌کشی کرد و در آن سکنی گزید اما اگر بخواهیم بسیار ایده‌آل باشد باید وقت و هزینه فکری بیشتری صرف  و این خانه را تبدیل به قصر کنیم. با شرایط فعلی من به بازدهی این نظام اطمینان کامل دارم و به نظرم این نظام به تصویب کمیته تشخیص هم خواهد رسید.


گلشنی گفت‌و‌گوی بیشتر در باب این مسایل را  به بعد از بررسی کار در کمیته تشخیص موکول کرد و از همه علاقه‌مندان خواست موضوع را پیگیری کنند تا بتوانند همفکران، منتقدان و کارشناسان خوبی برای این طرح باشند.



به گفته دبیر انجمن پیشکسوتان صنعت چاپ، این سند می‌تواند در تمام سازمان‌ها مورد استفاده قرار بگیرد چرا که در این سند نگاه سلیقه‌ای به پیشکسوتان حذف شده است و پیشکسوتان چاپ بر اساس موارد کارشناسی رتبه‌بندی می‌شوند.



گلشنی در پایان سخنانش گفت: در تنظیم این سند دکتر محمد ماهیدشتی و دکتر علی قهرمانی همکاری داشته و زحمات فراوانی کشیده‌اند.

اشتراک گذاری مطلب در شبکه های اجتماعی

نوشتن دیدگاه