PAPNA.ir ...

کاتال تلگرام

توسعه صادرات غیر نفتی بدون رونق صنعت چاپ بی معنا است/کار لیتوگرافان کاهش یافته

نایب رییس فعال اتحادیه  لیتوگراف تهران با تاکید بر موانع موجود بر سر راه صنعت چاپ گفت: لیتوگرافان پایتخت مشکلات بسیاری دارند، نخستین مشکل کمبود کار است و در بخش بعدی می‌توان به افزایش هزینه‌های تولید اشاره کرد.

نایب رییس فعال اتحادیه لیتوگراف تهران با تاکید بر موانع موجود بر سر راه صنعت چاپ گفت: لیتوگرافان پایتخت مشکلات بسیاری دارند، نخستین مشکل کمبود کار است و در بخش بعدی می‌توان به افزایش هزینه‌های تولید اشاره کرد.

 

به گزارش آژانس خبری چاپ و بسته بندی ایران ، احمد ابوالحسنی گفت: بیش از 20 سال است که قانون نظام صنفی تصویب شده است، هر قانونی بعد از تصویب معمولا با مشکلاتی همراه است، این قانون هم مانند سایر قوانین اشکلاتی داشت و از عیب و نقص مبرا نبود ، حال اصلاحاتی صورت گرفته ثمری برای صنف و صنعت چاپ نداشته است به همین دلیل قانون نظام صنفی نیاز به اصلاح مجدد دارد.

 

وی ادامه داد: در سال‌های اخیر هیات مدیره اتحادیه لیتوگرافان تهران نامه‌‌های متعددی برای این اصلاحات به مجلس شورای اسلامی ارسال و پیگیری نموده بود که  خوشبختانه موفق به اصلاح آن شدیم ، اما متأسفانه موارد اصلاحاتی به کمک صنف چاپ و سایر صنوف نیامده است.

 

ابوالحسنی با تاکید بر غیرمفید بودن اصلاحات صورت گرفته اظهار کرد: این قانون در سال‌های گذشته اصلاح شد ، اما هیچ منفعتی را برای اصناف دربر نداشت، این قوانین بیشتر نگاهی دولتی به مسایل داشت تا دید صنفی و صنعتی و این تنها یکی از مشکلات بوجود آمده است.

 

این پیشکسوت صنعت چاپ به ایبنا گفت: با پیگیری‌های صورت گرفته و مکاتبات انجام شده بخش تعزیراتی این قانون برای اصلاح به صحن مجلس رفته است که امیدواریم به نفع صنف باشد ، زیرا اصلاحات صورت گرفته با اصل 44 قانون اساسی مغایرت دارد، چرا که این اصلاحات اختیارات بیشتری به دولت داده و از اختیارات اصناف کاسته است.

 

نایب رییس اتحادیه لیتوگرافان تهران ادامه داد: در حال حاضر مشکلات لیتوگرافان را به سه بخش اصلی می‌توان تقسیم کرد، نخستین مشکل ما کمبود کار است و در بخش بعدی می‌توان به افزایش هزینه‌های تولید و مواد اولیه اشاره کرد.

 

وی با اشاره به افزایش هزینه‌ها اظهار کرد: همان‌طورکه می‌دانید 95 درصد مواد مصرفی ما وارداتی‌اند و با توجه به افزایش قیمت ارز در یک‌سال گذشته، کارگاهای این بخش از صنعت چاپ با افزایش هزینه‌ها روبه‌ رو است .

وی بخش سوم مشکلات را متوجه مسئولان دولتی دانست و گفت : درباره بخش آخر مشکلات هم می‌توان به عدم حمایت لازم از طرف مسوولان درباره موضوع‌هایی مانند مالیات و بیمه و ... اشاره کرد.

 

نایب رییس اتحادیه سازندگان کلیشه و لیتوگراف، مهر و پلاک و چاپ اسکرین در پایان گفت: همه این مشکلات دست به دست هم داده‌اند تا باعث کسادی و بی رونقی که بازار شود، این رخوت درحلی است که دولتمردان بیش از همیشه به فکر توسعه صادرات غیر نفتی هستند و بی شک این توسعه بدون صنعت چاپ در هیچ کجا معنی پیدا نکرده و نمی کند.

اشتراک گذاری مطلب در شبکه های اجتماعی

نوشتن دیدگاه