PAPNA.ir ...

کاتال تلگرام

برای تاسیس چاپخانه‌های دولتی مجوز نمی‌دهیم

 مدیرکل دفتر امور چاپ وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در گردهمایی تخصصی کارشناسان چاپ و نشر ادارات کل سراسر کشور با اشاره به رقابت ناسالم بخش دولتی و خصوصی گفت: از مدیران شهرستان‌ها می‌خواهم که بدون داشتن دلایل لازم و منطقی، اجازه تاسیس چاپخانه‌ها را به نهادهای دولتی ندهند.

 مدیرکل دفتر امور چاپ وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در گردهمایی تخصصی کارشناسان چاپ و نشر ادارات کل سراسر کشور با اشاره به رقابت ناسالم بخش دولتی و خصوصی گفت: از مدیران شهرستان‌ها می‌خواهم که بدون داشتن دلایل لازم و منطقی، اجازه تاسیس چاپخانه‌ها را به نهادهای دولتی ندهند.


به گزارش آژآنس خبری چاپ و بسته بندی ایران ، گردهمایی تخصصی کارشناسان چاپ و نشر کل کشور با حضور علی اسماعیلی، معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، احمد علمشاهی و جمعی از مدیران و کارشناسان چاپ سراسر کشور چهارشنبه (23 مردادماه) در هتل آساره برگزار شد.

مدیرکل دفتر امور چاپ وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: باید بر چاپخانه‌های دولتی نظارت بیشتری انجام شود و از مدیران شهرستان‌ها ‌می‌خواهم که به نهادهای دولتی، مجوز و پروانه تاسیس چاپخانه‌ داده نشود مگر در شرایطی که توجیه قابل قبولی مانند مسایل امنیتی وجود داشته باشد.

احمد علمشاهی با تشکر از حضور اصحاب رسانه، کارشناسان و مدیران استانی گفت: این دومین جلسه کارشناسان کشوری در دوره مدیریت من است که فکر می‌کنم در سایر حوزه‌ها با فاصله زمانی چنین جلسه‌هایی برگزار شود که این نشان از علاقه دفتر امور چاپ برای همفکری و کمک از کارشناسان و مدیران سراسر کشور است.

وی با اشاره به مباحث مطرح شده در جلسه پیشین افزود: نرم‌افزار سامانه مدیریت یکپارچه صنعت چاپ برای تهران و شهرستان‌ها آماده رونمایی و استفاده است که با راه‌اندازی آن شاهد سهولت در کارها و ارتباط‌ها خواهیم بود.

علمشاهی برنامه‌ریزی را عامل موفقیت در کارها دانست و گفت: قطعا بدون سند راهبردی و برنامه‌ریزی نمی‌توان حرکت کرد چرا که مجموعه‌هایی که با برنامه حرکت نمی‌کنند به هدف خود نخواهند رسید، به همین دلیل سند راهبردی صنعت چاپ را طراحی کردیم.

وی ادامه داد: سند راهبردی صنعت چاپ در بیست‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران رونمایی شد که در این سند ‌اقدامات لازم درباره تمام موضوع‌های چاپ پیش‌بینی شده است. با استفاده از این سند می‌توان عملکرد تمام اجزای صنعت چاپ را بررسی کرد و به نتایج مطلوبی رسید.

علمشاهی نوسازی تجهیزات صنعت چاپ، تفاهمنامه بین دو وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با وزیر صنعت، معدن و تجارت، معافیت‌های مالیاتی، اجازه ورود ماشین‌های دست دوم استاندارد،کارهای انجام شده در شهرک‌های چاپ قم و خراسان رضوی را اقدامات انجام شده در این مدت نام برد.

وی درباره وضعیت‌ اتحادیه‌ها گفت: متاسفانه ما در صنعت چاپ اتحادیه و تعاونی فعال کشوری نداریم و به همین دلیل است که در زمان‌های بحرانی نمی‌توانیم تصمیمات درستی بگیریم. موضوع دیگر آن که بسیاری از استان‌ها هنوز اتحادیه ندارند. در حال حاضر هشت استان اتحادیه چاپ دارند که این بسیار کم است و تعداد آن باید به عدد 15 برسد.

وی درباره جشنواره ملی صنعت چاپ و مسابقات آثار چاپی افزود: از این تریبون شروع مسابقات آثار چاپی را اعلام می‌کنم و علاقه‌مندان از شنبه (26 مردادماه) به طور رسمی می‌توانند برای ثبت‌نام در این مسابقات ثبت‌نام کنند.

علمشاهی ادامه داد: امسال حتما مسابقات استانی آثار چاپی خواهیم داشت و بودجه 500 میلیون تومانی را برای آن در نظر گرفته‌ایم که به هر استان با توجه به قابلیت‌های خود از 10 تا 50 میلیون تومان بودجه اختصاص داده می‌شود. داوری‌ها در دو مرحله و به صورت استانی و کشوری برگزار خواهد شد. البته استان‌ها در صورتی می‌توانند مسابقات استانی را برگزار کنند که متقاضی لازم برای مسابقات را داشته باشند.


 

اشتراک گذاری مطلب در شبکه های اجتماعی

نوشتن دیدگاه