PAPNA.ir ...

کاتال تلگرام

پرتاب یک چاپگر سه بعدی به ایستگاه فضایی

ناسا درنظر دارد سال آینده یک چاپگر سه بعدی به فضا به اندازه یک توستر به فضا پرتاب کند تا نیاز ارسال هر وسیله ای به فضا برای فضانوردان مرتفع شود.

ناسا درنظر دارد سال آینده یک چاپگر سه بعدی به فضا به اندازه یک توستر به فضا پرتاب کند تا نیاز ارسال هر وسیله ای به فضا برای فضانوردان مرتفع شود.


به گزارش آژانس خبری چاپ و بسته بندی ایران، این چاپگر سه بعدی، یک کارخانه متحرک متشکل از بی نهایت طرح است که می تواند اشیاء را با قرار دادن لایه های پلاستیک روی هم بسازد.


پزشکان از این چاپگرهای سه بعدی برای ساخت جایگزین مفاصل و هنرمندان از آنها برای ساخت دقیق جواهرات بهره می برند.



در آزمایشگاه های ناسا، مهندسان ماهواره های کوچک را با چاپگر سه بعدی ساخته که می توان آنها را از ایستگاه فضایی بیرون پرتاب کرد تا به زمین اطلاعات مخابره کنند، همچنین اجزای جایگزین قطعات موشکهایی که می توانند در دمای هوای شدید دوام بیاورد نیز با این چاپگرها ساخته می شود.



اندرو فیلو مشاور ناسا در این پروژه گفت: چاپگر سه بعدی هرچه را که تصور کنید می سازد و پس از آن دیگر مفاهیمی چون جیره بندی، کمیابی و یا غیرقابل تعویض بودن اشیا وجود ندارد.



دیو کورسمیر مدیر مرکز تحقیقات آمس در مفت فیلت ناسا، واقع در 55 کیلومتری سانفرانسیسکو گفت: اگر می خواهید خود را با شرایط انطباق دهید باید بتوانید هنگامی که در فضا هستید طراحی و تولید کنید، این همان نقطه ای است که استفاده از چاپگرهای سه بعدی ضرورت می یابد.



همه چاپگرهای سه بعدی برای استفاده روی زمین ساخته شده و ممکن است سفر فضایی برای آنها چالش برانگیز باشد، گرانش اندک، تغییر فشار هوا، محدودیت انرژی و دمای متغیر ممکن است در کار چاپگر اختلال ایجاد کند، در نتیجه ناسا با همکاری یک شرکت تازه کار قصد دارد دستگاه چاپگر سه بعدی جدیدی بسازد.


آرون کمر مدیرعامل شرکت " ساخت فضا" که با ناسا در این پروژه همکاری می کند، گفت: تصور کنید که یک فضانورد برای انجام تعمیر روی ایستگاه فضایی نیاز به یک قطعه دارد به جای آن که امیدوار باشد این قطعه در ایستگاه فضایی وجود دارد یا خیر این قطعه را می تواند بر حسب نیاز خود با چاپگر سه بعدی تولید کند.
 

اشتراک گذاری مطلب در شبکه های اجتماعی

نوشتن دیدگاه