PAPNA.ir ...

کاتال تلگرام

بررسی اهمیت صنعت چاپ و پایش سرمایه گذاری

صنعت چاپ ایران با توجه به موقعیت ژئوپلتیک کشور همواره ظرفیت های بیشماری را در خود جای داده است، ظرفیتهایی که متاسفانه با بی برنامگی مدیران و شناخت کم اهالی تقریبا نزدیک به دوقرن پیشرفت و توسعه لازم را نیافته است.


آژانس خبری چاپ و بسته بندی ایران،ابوالفضل ایمنی؛ با نزدیکی زمان برگزاری نمایشگاه دروپا بزرگترین آوردگاه نمایشگاهی صنعت چاپ جهان نگاهی کردیم به اهمیت توسعه و نوسازی صنعت چاپ و پایش سطح سرمایه‌گذاری در آن که همواره در جهان اقتصادی کنونی مورد توجه سیاستگزاران کشورهای توسعه‌یافته و در حال توسعه است.
نقش محوری صنعت چاپ در چرخه تولید و زنجیره ارزش محصولات در دست تولید بی شک شاخص بزرگی در تولید ناخالص ملی یک کشور ایفا می کند، نکته ای با توجه به سرمایه گذاری و متعاقبا مسیر صادرات یکی از مهم ترین ارکان اقتصاد غیر نفتی است.
بخش دیگر تاثیر این صنعت در ورود محصولات جدید به بازار داخلی و صادراتی است. صنعت چاپ با بهرمندی از ترکیب طرح رنگ و نقش بستر ساز مناسبی برای بازارهای محصولات جدید است.
در بحث فرهنگ و فرهنگ سازی نیز هنرصنعت چاپ به عنوان بخش سخت‌افزاری و سرمایه‌بر تولید محصولات فرهنگی بحساب می آید که همواره به عنوان یکی از محورهای اشاعه فرهنگ در جوامع مطرح و کاربردی است. همچنین این صنعت چرخه اطلاعات و دانش را از مسیر کتاب و مجلات برعهده دارد، اما در دنیای امروز صنعت چاپ علاوه براین موارد تاثیر بزرگ و شگرفی در تولید محصولات دارای بسته‌بندی و چرخه تولید آنها را نیز به عهده دارد.
چرخه ای که به عنوان مهمترین رکن در کسب و کار و همینطور در صاردات غیر نفتی فعال و پویا است، هرچند که علاوه بر موارد ذکر شده می توان به حوزه تبلیغات و اطلاع رسانی تجاری صنعت چاپ نیز اشاره کرد.
این صنعت در جهان پیشرفته نقش محوری در ارتقای تولید ناخالص ملی و مهمتر در ارزش افزوده ناخالص ملی یک کشور برعهده دارد. از این رو سیاستگزاران کلان هر کشور، سرمایه‌گذاری‌ها و توسعه و نوآوری‌ها را در این صنعت مورد پایش قرار می‌دهند.
با نگاهی به آمار می‌توان دریافت صنعت چاپ و سرمایه‌گذاری‌های مرتبط با آن می‌بایست در چه محدوده‌ای باشند تا برگشت سرمایه و توسعه پایدار میسر شود.
متاسفانه اکنون عدم رشد صحیح و متوازن صنعت چاپ به صورت مستقیم بر تولیدات بخش صنعت و کشاورزی تاثیرگذار بوده و آمار واردات محصولات چاپی خود گواهی بر این مدعا است.
نبود ظرفیت‌های متناسب چاپی در کشور موجب فله‌فروشی شده و نتیجه آن ارزش افزوده کمتر روی کلیه تولیدات و محصولات داخلی است.بزنگاه دروپا می تواند کمکی شایانی بر این موضوع باشد، البته شناخت و درک صحیح از بازار داخلی برای سرمایه گذاری و توجه به مسیر خرید تجهیزات از نکات بسیار مهم پیش رو خواهد بود.

اشتراک گذاری مطلب در شبکه های اجتماعی

نظر خود را بیان کنید