PAPNA.ir ...

کاتال تلگرام

تفاوت های دومدیر دولتی

چند روز پیش عزت الله ضرغامی رییس سازمان صدا و سیما در همایشی عملکرد دوران مدیریتش را منتشر و مطرح نمود. از این رو بر آن شدیم که مقایسه ای هرچند نابرابر (از لحاظ مقام مدیریتی) بین رییس سازمان صدا و سیما و مدیر ساکن مشهد دفتر امور چاپ تهران نماییم.

 آژانس خبری چاپ و بسته بندی ایران؛ چند روز پیش عزت الله ضرغامی رییس سازمان صدا و سیما در همایشی عملکرد دوران مدیریتش را منتشر و مطرح نمود. از این رو بر آن شدیم که مقایسه ای هرچند نابرابر (از لحاظ مقام مدیریتی) بین رییس سازمان صدا و سیما و مدیر ساکن مشهد دفتر امور چاپ تهران نماییم.

 

ضرغامی با توجه به قدرت رسانه ای و اهمیت آن در مدت ده سال شاید به اندازه یک سال مدیریت دفتر امور چاپ سفرهای استانی داشته است، هرچند که سازمان صدا وسیمای جمهوری اسلامی ایران در هر استان شبکه استانی و تشیکلات بزرگ و قابل اعتنایی دارد.

 

با توجه به شرایط ویژه ای که صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران در پوشش مسابقات و فعالیت های خارج از کشور دارد در دوران مدیریت ضرغامی خبرنگاران و گزارشگران در بخش های تخصصی خود با ضوابط و برنامه به این مسافرت ها اعزام شده اند، در این سو دفتر امور چاپ از زمان مدیریت جدید اعزام هایی گسترده تری نسبت به مدیران قبلی داشته (دبی ، افغانستان، و اینک چین) و هیچ کدام هنوز علل و دستاوردهایش برای صنعت چاپ کشور مشخص و اطلاع رسانی نشده و هیچگاه این مدیر در مقام پاسخ برنیامده است.

 

حضور گسترده دفتر امور چاپ در نمایشگاه پیش رو در کشور چین خود جای تحقیق و پژوهش دارد. اگر برای بررسی نمایشگاه است تعداد اعضا و علت حضور باید مشخص شود، اما هنوز هیچ اخباری از این موضوع منتشر نشده و شخصی بی نام نشان در امور توریست و جهانگردی مسئولیت این اعزام را به عهده گرفته است و دفتر امور چاپ هیچ توجیحی برای این اعزام گسترده مدیران به شانگهای چین اعلام ننموده است.

 

در دوران مدیریت ضرغامی بر صدا و سیما شاهد بودیم که در عرصه آموزش و پرورش و همچنین بخش وزاتی علوم وفناوری و دانشگاه های مرتبط خبرنگاران تخصصی پا به میدان گذاشتند و با برپایی شبکه تخصصی برای آموزش گامی بلند و موثر برای آموزش ایرانیان برداشته شد.

 

 از این سوی مدیر کل دفتر امور چاپ نه تنها در دوران سخت و پر حاشیه تعطیلی تنها مرکز آکادمیک صنعت چاپ کشور هیچ پاسخ به رسانه ها و دانشجویان نداد و ترم با بیش از دوماه تاخیر برپا شد بلکه خبر برپایی دانشگاه چاپ در مشهد و تجهیز کتابخانه های تخصصی چاپ این شهر را به خبرنگاران دوست ترش داد و دیگر هیچ .

 

حال اینکه تمرکز و فعالیت اصلی و مهم صنعت چاپ در تهران با بیشترین واحدهای صنفی در منطقه خاورمیانه است و بودجه که دولت برای فعالیتهای این دفتر اختصاص داده بخشی مهمی مربوط به آموزش است.

 

در همایش ارایه عملکرد صداوسیما عزت الله ضرغامی با تولیدات زمان مدیریت خودش نقد شد و به برخی از نقایص موجود اذعان داشت در حالیکه مدیر دفتر امور چاپ در سایز بسیار کوچکتر به نقادان توجه نمی کند و پاسخ نمی دهد و رسانه ای مورد تاییدش است که اخبار مورد علاقه با عکس خندانش را منتشر کند.

 

اگر شما به عملکرد ضعیف این مدیر انتقاد کنید هیچ گاه نمی توانید مصاحبه، خبر و گزارشی حضوری یا  تلفنی از این دفتر داشته باشید، اما در صورت ارایه اخبار درباره فتوحاتی که به چشم مسلح هم قابل دید نیست شما با اولین تماس و یا حضور به آقای مدیر ارتباط داده می شوید!

 

عزت الله ضرغامی به عنوان راس هرم شاید دلیلی برای ارایه عملکردش در همایش تعریف و توجیحی نداشته باشد و می تواند در قالب یک کتابچه به مدیران ارشد توزیع و توضیح دهد، اما ضرغامی عملکرد فعالیت دوره مدیریتش را در قالب همایش و در حضور همه خبرنگاران توجه کنید همه خبرنگاران ارایه نمود.

 

از این سو مدیر پروازی نه تنها هیچ گزارشی نداده بلکه اکنون که مورد نقد مستقیم رییس یک اتحادیه قرار گرفته نیز پاسخ نمی دهد، البته در این میان می توان به عدم نظارت عباس صالحی معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به دفتر امور چاپ و فعالیتهایش نیز نقد و اشاره نمود.

 

نظارتی که به عنوان مدیر بالادستی این دفتر می توانست کارساز باشد و شاید قبل از انتشار عمومی انتقادات رییس اتحادیه شاید کمکی به مسیر خاص آقای مدیر می نمود.

 

و نکته حایز اهمیت و بحث این روزها که چرا مدیر دفتر امور چاپ وزارتخانه واقع در تهران از این شهر انتخاب نشده؟ بودجه اسکان و رفت و برگشت هفتگی این مدیر بر عهده چه نهادی است؟

 

وزارت ارشاد یا شخص مدیر؟

 

ضعف مدیریتی در دفتر امور چاپ این روزها بسیار مشهود و ملموس تر از همیشه است هرچند که انتشار اینگونه پرسشها برابر است  با استقرار در لیست سیاه، اما کارکرد رسانه تخصصی خدمت و اطلاع رسانی به اجتماع است ونه تعریف و تجمید.

 

تفاوت ها این دو مدیر بسیار بیشتر از این موارد است که ما تنها به چندتای آن بسنده کردیم، اما علت سکوت آقای صالحی به انتقادها اصحاب و دست اندر کاران این صنعت نیز جای پرسش و پیگیری دارد.

اشتراک گذاری مطلب در شبکه های اجتماعی

نظر خود را بیان کنید