PAPNA.ir ...

کاتال تلگرام

سر نوشت مبهم مالی درآمد اتحادیه ها از نمایشگاهی که فقط به نام آنهاست؟!

نمایشگاه بین المللی چاپ و بسته بندی تهران همواره طی مدت برگزاری با رونق و توجه اهالی و دست اندرکاران مواجه بوده و متعاقبا این رونق با سود بسیار قابل توجه برابر است.

به گزارش آژانس خبری چاپ و بسته بندی ایران، از سال ۱۳۹۶ مجوز برگزاری نمایشگاه بین المللی چاپ و بسته بندی تهران بنام سه اتحادیه چاپخانه داران، لیتوگرافان و صحاف تهران از سوی سازمان توسعه تجارت صادر شد و نوید بخش ارتقاء توان مالی تشکلهای این بخش از صنعت بود.

اما، متاسفانه متاسفانه تازمان نوشتن این خبر هنوز هیات مدیره حداقل دو اتحادیه (لیتوگرافان و چاپخانه داران) هیچ گزارشی از عملکرد مالی ، درآمد و حق السهم از این رویداد توسط مجری برگزار کننده دریافت ننموده اند!

و نکته اینکه بیست درصد از درآمد اتحادیه ها برابر قوانین نظام صنفی باید به اتاق اصناف پرداخت گردد و اکنون اتحادیه ها در این بخش بدون هیچ گزارش عملکرد و درآمدی از این بابت به اتاق اصناف بدهکاری بسیار سنگین متحمل هستند.

حال با توجه به شرایط اقتصادی حاکم بر کشور این پرسش مطرح می گردد که آیا سازمان توسعه تجارت صادرکننده مجوز برگزاری از روند عدم پرداخت حق السهم اتحادیه و عدم ارایه گزارش کاری توسط برگزار کننده آگاهی دارد؟

چرا و چگونه مجوزهای پیاپی سالیانه از1396 تا 1399 بدون هماهنگی با اتحادیه ها برای برگزار کننده از سوی سازمان توسعه تجارت صادر می شود؟

این در حالی است که مدیرعامل و رییس هیات مدیره کنونی شرکت برگزارکننده نمایشگاه بین المللی چاپ و بسته بندی تهران هنوز در ارتباط با برگزاری این نمایشگاه در سال های قبل از سال 1396 به شرکت صنوف تولیدی مشکلات حقوقی و اختلافات مالی مطرح است - گزارش سه بازرس شرکت صنوف تولیدی بسیار خواندنی است- و با توجه به این سوابق، چه کسی و چگونه مجوز های پیاپی را برای این شرکت صادر می کند؟؟؟

براساس اسناد رسیده به آژانس خبری چاپ و بسته بندی ایران طی قرارداد منعقد شده بین روسای سه اتحادیه 80 درصد درآمد نمایشگاه باید به سه اتحادیه چاپخانه داران، لیتوگرافان و صحاف تعلق گیرد ، همچنین باید کلیه اسناد عملکرد مالی بر اساس نظر و رای اتحادیه و اجرای شرکت برگزار کننده باشد که تا کنون این مفاد عملی واجرا نشده است.

سازمان توسعه تجارت و مرکز بین المللی نمایشگاه باید به اذهان عمومی و اهالی صنعت چاپ و بسته بندی برای این عدم نظارت پاسخگو باشند ، همچنین هیات مدیره های سه اتحادیه مذکور نیز باید شرعا و عرفا به اعضای خود در ارتباط با این درآمد هنگفت پاسخگو باشند؛ درآمد سرشاری که می تواند در این اوضاع اقتصاد و شیوع کرونا کمک شایانی به تشکلها و اعضا باشد.

 

 در این باره این خبر بیشتر بدانید:

مطالبه ایی صنفی: سود نمایشگاه چاپ را به اعضای اتحادیه ها بازگردانید

بی خبری اتحادیه ها از بیلان مالی نمایشگاه /برندینگ صنفی تنها دستاورد نمایشگاه چاپ تهران است

اشتراک گذاری مطلب در شبکه های اجتماعی

نظر خود را بیان کنید