PAPNA.ir ...

کاتال تلگرام

لزوم خارج شدن جشنواره‌های چاپ از حالت کلیشه‌ای و فردمحوری/اتمام حجت از نوع صنعت چاپ

این روزها از گوشه کنار خبرهایی در ارتباط با نحوه برگزاری و مجریان جشنواره خوش بودجه صنعت چاپ به گوش می رسد. پیام های فراوانی نیز از هفته های قبل در همین رابطه در آژانس گذاشته شده بود.

از نمایشگاه کتاب تهران که محمود رضا برازش خط خودی و غیر خودی را با برپایی سالن مجزا ترسیم نمود به نوعی جناح بندی خود را مشخص نمود؛ از فرمانده تیم بی بازده و بی اثر گروه اعزامی به افغانستان تا همکاری همه جانبه برای تقدیم چاپ دیجیتال به نوعی ژنرال های خود را با زبان بی زبانی به صنعت چاپ و احتمالا گروه رقیب! معرفی نمود و مانورکاملی در 10 روز نمایشگاه کتاب برپا نمود.

این روزها از گوشه کنار خبرهایی در ارتباط با نحوه برگزاری و مجریان جشنواره خوش بودجه صنعت چاپ به گوش می رسد. پیام های فراوانی نیز از هفته های قبل در همین رابطه در آژانس گذاشته شده بود.

 

از نمایشگاه کتاب تهران که محمود رضا برازش خط خودی و غیر خودی را با برپایی سالن مجزا ترسیم نمود به نوعی جناح بندی خود را مشخص نمود؛ از فرمانده تیم بی بازده و بی اثر گروه اعزامی به افغانستان تا تقدیم چاپ دیجیتال به نوعی ژنرال های خود را با زبان بی زبانی به صنعت چاپ و احتمالا گروه رقیب! معرفی نمود و مانورکاملی در 10 روز نمایشگاه کتاب برپا نمود.

 

به گزارش آژانس خبری چاپ وبسته بندی ایران، روسای سه اتحادیه که فعالیت گروهی صنعت چاپ و اتحادیه ها این صنعت را بنیانگذاری کردند به دفتر چاپ رفتند تا به نوعی اتمام حجتی با آقای مدیرکل نمایند، در همین رابطه خبرگزاری فارس نوشت :

 رئیس اتحادیه لیتوگرافان تهران به تشریح دیداراهالی چاپ با مدیرکل دفتر امور چاپ وزارت ارشاد پرداخت و گفت: جشنواره‌ها و مسابقات صنعت چاپ باید از حالت کلیشه‌ای و فردمحوری خارج و به سمت کارگروهی سوق داده شوند.

 

احمد ابوالحسنی، رئیس اتحادیه لیتوگرافان تهران درباره جلسه روز گذشته برخی از اهالی چاپ با مدیرکل دفتر امور چاپ وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، بیان داشت: این جلسه با حضور  بابک عابدین رئیس اتحادیه صادرکنندگان صنعت چاپ ایران، جلیل غفاری رهبر رئیس اتحادیه صحافان تهران، محمودرضا برازش مدیرکل دفتر امور چاپ ارشاد و شخص بنده جهت تبادل افکار و برنامه‌ریزی جشنواره‌های آتی صنعت چاپ برگزار شد.

 

لزوم جلوگیری از بکارگیری افراد بدون مجوز صنفی در کارهای اجرایی چاپ

 

وی عنوان کرد: در این جلسه برای برپایی جشنواره و مسابقات آثار برتر صنعت چاپ پیشنهاداتی را به آقای برازش ارائه کردیم که از جمله آن می‌توان به لزوم داشتن مجوز صنفی و یا مجوز وزارت ارشاد برای اعضای شرکت‌کننده در مسابقات چاپ و دور شدن این جشنواره‌ها از حالت کلیشه‌ای و فرد محوری به کار گروهی، اشاره کرد.

 

ابوالحسنی ادامه داد: در این جلسه مسئولان اتحادیه‌های فوق معتقد بودند که آثار برتر صنعت چاپ باید از طریق کارگروه چاپ و به صورت گروهی بررسی و منتخبان اعلام شوند، همچنین سال آینده این جشنواره‌ها در سطح بالاتری برپا شوند.

 

به گفته وی، یکسری انتقاداتی نیز در این جلسه به تعدادی از افراد که مجوز صنفی ندارند و در مسائل اجرایی اعمال نظر می‌کنند، صورت گرفت که قرار بر این شد نسبت به حضور این افراد در کار اجرایی تجدید نظر و در کار اجرایی حدالامکان از کسانی که دارای جواز صنفی هستند، بکارگیری شود.

 

رئیس اتحادیه لیتوگرافان تهران در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه نظر آقای برازش نسبت به پیشنهادات اهالی چاپ چه بوده است، گفت: مدیرکل دفتر امور چاپ وزارت ارشاد به همه موارد گوش فرا داده و اعلام کرد که نسبت به همه پیشنهادات ارائه شده توجه خواهد کرد، حتی این مقام مسئول جهت پررنگ‌تر شدن حضور اتحادیه‌ها در کارهای اجرایی صنعت چاپ، لزوم برپایی این جلسات را هر دو هفته یکبار اعلام کرد.

 

وی در پاسخ به این پرسش که به تازگی شاهد بداخلاقی‌هایی در اتحادیه لیتوگرافان تهران هستیم، بیان کرد: بداخلاقی‌هایی که در اتحادیه لیتوگرافان صورت گرفته در آینده نزدیک روشن و به سمع و نظر تمامی بزرگان صنعت چاپ خواهد رسید.

 

در همین رابطه آژانس خبری چاپ و بسته بندی ایران با روسای این سه اتحادیه بیشتر به گفتگو خواهد نشست.

 

اشتراک گذاری مطلب در شبکه های اجتماعی

نظر خود را بیان کنید